Actes

Transparència interna i model democràtic de base

Aquí farem transparent les conclusions de les nostres trobades; que són els dimecres a les 12h a l’aula 6 de la nostra facultat, i en les quals hi podeu tenir veu i vot com a membres actius si us adheriu al nostre reglament de funcionament intern, sou d’esquerres i passeu el filtre de compromís. Podeu participar en la mesura que pugueu i vulgueu. Seran respectades totes les opinions i s’intentarà arribar a consensos.

Valors organitzatius

La confiança, la iniciativa i potencialitat individual, el diàleg i el respecte mutu són els nostres valors organitzatius; tot i això, també en tenim un altre de filtre per arribar a tenir vot i ser membre actiu de ple dret. Aquest és el compromís, el valor de pertinença a la organització. El compromís amb l’organització estudiantil (EPA); per això fins al segon dia de reunió la resta dels membres actius no donen vot (si veu) al membre que no és de ple dret.

Actes públiques per a un debat públic

La transparència de la nostra activitat creiem també que és un valor d’esquerres bàsic per a una organització estudiantil com la nostra i per això en aquest llistat de documents hi ha totes les actes de les assembles ordinàries dels dimecres:

Curs 2008/09

Primera assemblea/reunió (Acta)

Segona assemblea/reunió (Acta)

Quarta assemblea/reunió (Acta)

Cinquena assemblea/reunió (Acta)

21?

28?

4?

Sisena assemblea/reunió (Acta)

Setena assemblea/reunió (Acta)

Nou curs 2009/10

Vuitena assemblea/ reunió (Acta)

Novena assemblea/reunió (Acta)

Desena assemblea/reunió (Acta)

14?

Acte/xerrada com a reunió improvitzada (Acta)

Dotzena assemblea cancel·lada (Escrit)

13na assemblea (Acta)

14na assemblea (Acta) 25?

Assemblea ordinària cancel·lada (Acta)

Deixa un comentari