Qui som?

Informació clau:

– Ens reunim en assemblea cada dimecres a l’aula 2.

– Correu electrònic per enviar opinions sobre el que passa a la facultat i publicar-los al web principal, o per contactar amb nosaltres: epauab@gmail.com

– Webs oficials d’EPA: epauab.wordpress.com i materialsepa.blogspot.com

– Web oficial de la Coalició electoral: pefiepa.blogspot.com

Organització interna:

Reglament de funcionament intern: organització d’estudiants progressistes basada en la confiança mútua i les decisions presses de forma democràtica en les nostres assemblees obertes.

– EPA és una organització d’estudiants vinculada com a col·lectiu d’estudiants a l’Edifici d’Estudiants de la UAB (ETC)

– EPA és una organització amb de representanció d’estudiants registrada a la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.

Definició de l’organització estudiantil de facultat:

Es tracta d’un col·lectiu que vol donar veu als estudiants de Ciències Polítiques i de Sociologia que se sentin identificats amb els valors d’esquerres i progressistes, i que defensin la participació activa als òrgans de la Facultat, així com al carrer. EPA és un espai democràtic de participació transversal, amb el propòsit de ser estable a llarg termini i basat en la llibertat, el diàleg i el respecte mutu.

Relació amb les altres associacions d’estudiants de la facultat

EPA està agermanada amb l’ADUAB de la UAB.

EPA forma part de la Coalició electoral PEF (i) EPA; i treballem conjuntament sempre que puguem a la Junta de Facultat i en altres àmbits no institucionals.

EPA manté oberta col·laboració amb REPOSOC, UNANIMUN i l’Assemblea sempre que ho consideri oportú; així com amb la resta d’associacions d’estudiants de la UAB.

Membres d’EPA

Membres actius de ple dret: Júlia Mas (4t de sociologia), Oriol Ibàñez (4t de polítiques), Joan Miquel Roig (4t de polítiques), Júlia Martí (4t de polítiques), Gerard Domínguez (4t de polítiques) i Andreu Batlle (3r de polítiques de matins).

Els representants a la Junta són la Júlia Mas, la Júlia Miralles, el Gerard Domínguez i l’Oriol Ibàñez

Membres no actius i simpatitzants: Bernat Picornell i Judit Terés.

Deixa un comentari