Estudiants per a una Política Activa (EPA) està treballant aquest començament de curs per fer-se conèixer entre els estudiants de primer, els veritables protagonistes de les reformes universitàries de Bolonya a la facultat. Així els ho va voler fer saber Joan Gil, membre fundador d’EPA i que entre les seves funcions a liderar hi ha les de formació, difusió i nova militància. En les sessions de benvinguda als estudiants de primer curs, tant al matí com a la tarda, Joan Gil va presentar la nostra organització d’estudiants de facultat i els va animar a prendre part d’alguna de les tres organitzacions estudiantils de la facultat.

FEINA DUTA A TERME:

Entre tots anem tirant endavant els projectes (de facultat o interuniversitaris) d’EPA. Per exemple, l’Oriol Ibàñez i la Júlia Mas van treballant en els seus projectes de tal forma que ja estan força ben definits.

Per altra banda, un altre membre d’EPA, Gerard Domínguez, va anar a la reunió d’entitats d’estudiants de l’ETC per assabentar-se de les ajudes a activitats que poden rebre els col·lectius.

A més, EPA, en assemblea, va decidir posicionar-se en contra de la cancel·lació de la FMUAB. Per això, Joan Gil, en representació d’ EPA, va anar a la reunió de col·lectius de l’ETC convocada pel SEPC per organitzar-se per dur a terme la festa de forma autogestionada.

Per altra banda, aquest proper dimecres a l’aula 2 a les 12h no hi haurà assemblea ordinària/reunió ja que es durà a terme una xerrada/taller debat sobre el Procés de Bolonya i la implantació dels nous graus a la facultat. Andreu Batlle IV farà la presentació d’EPA i dels seus projectes (model de facultat, …), i Joan Gil farà una xerrada/taller debat sobre el Procés de Bolonya a partir de la seva experiència i visió personal, enllaçant-ho amb els posicionaments d’EPA envers Bolonya i el sistema de beques.

Us hi esperem!

cartellxerradaperaweb

Notícia actualitzada: davant la falta d’un número considerable d’assistents a la xerrada/taller debat; aquesta, amb el seu consentiment, s’ha posposat pel pròxim dimecres dia 28.