Tot i que d’això ja en farà més d’un any, us fem públic el conveni de col·laboració entre Estudiants per a una Política Activa (EPA) i l’Associació de Disminuïts de la UAB (ADUAB).

 

Conveni de col·laboració i relació de germanor entre EPA i ADUAB

Relació de germanor històrica


• Estudiants per a una Política Activa (EPA) i l’Associació pro-disminuïts de la UAB (ADUAB) considerem que des de fa temps mantenim una relació sana d’agermanament.

• ADUAB i EPA ens comprometem a mantenir aquesta relació iniciada amb la militància d’un membre d’ ADUAB a l’ EPA, en l’acceptació d’ ADUAB perquè alguns dels seus membres fossin observadors en un referèndum co-organitzat per EPA a la facultat, i en una reunió conjunta per recollir les reivindicacions d’ ADUAB.

Sensibilitat comuna


• Tant l’ ADUAB com l’ EPA estem en contra de les discriminacions de tot tipus (per religió, raça, classe social, gènere, ideologia, discapacitat) a la Universitat Autònoma i a la facultat; respectivament. EPA volem una facultat de tothom i per a tothom, una facultat inclusiva. Per això, EPA va tenir la idea d’impulsar una Comissió d’Igualtat a la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, en la qual un membre d’ ADUAB i EPA hi serà present. Per altra banda, l’ ADUAB també vol una Universitat inclusiva, i per això, du a terme activitats de sensibilització o coneixement centrant el discurs en les diferències, i allunyant aquestes de qualsevol discurs de discriminació.

Compromisos comuns per aquest semestre

• Per això, EPA vol ser la veu de les reivindicacions de l’ ADUAB a les institucions de la nostra facultat (Junta de facultat, Consell d’Estudiants i comissions d’aquestes).

• Per tal de que EPA sigui la veu de l’ ADUAB, aquests han de dur les reivindicacions del seu col·lectiu a l’ EPA a través dels seus membres comuns, o a través de reunions conjuntes. A més, ens comprometrem per mantenir aquest feedback.

• ADUAB ha de retre comptes de l’activitat institucional reivindicativa d’ EPA en aquelles reivindicacions comunes.

• Les dues organitzacions promouran entre els seus respectius membres, si es donen les condicions i ho accepta el propi membre, la militància en l’altre organització.
• Tenim la voluntat de continuar fent activitats de sensibilització (i d’altres), de forma conjunta; com també d’informar de les activitats d’ambdues organitzacions per separat. Cada curs, actualitzarem aquest conveni.

ADUAB i EPA
12 de desembre del 2009

Firmes de dos membres portaveus

Joan Miquel Roig (per ADUAB) i Joan Gil Oliveras (per EPA)